Beoordelingen van Soon Lee Helmond

Recente recensies van Soon Lee Helmond

5 sterren na 122 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Kan alleen maar lof uitbrengen voor jullie allemaal. Het was weer heerlijk en goed.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De cha sieuw was weer voortreffelijk!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer als verwacht! lekker!!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd te vrede over het eten ๐Ÿ˜‹ Altijd Vriendelijke ๐Ÿ˜Š Misschien iets meer keuze uitbreiding met de bonnen misschien kan je daar wat mee doen ๐Ÿ‘ Verder supper eten ๐Ÿ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en kwaliteit prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

verzorgd , keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super service, snelle levering.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer goed! Alleen heb ik 35 min langer dan de afgesproken tijd moeten wachten omdat het druk was, buiten in de rij. Ik zou zeggen neem dan niet zoveel bestellingen aan voor dat tijdstip. Of kom dat op zijn minst even zeggen tegen de klanten. Zeker als je zonder jas komt, heb je een probleem als het koud is en je mag niet naar binnen om te wachten. Dus dat is een tip om daar wel aan te denken en een paraplu voor als het regent.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste afhaal Chinees in Helmond. De beste kwaliteit voor een schappelijke prijs.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn kolu juk en chin garnalen was een grote kleffebal die opgewarmd leek t was niet te eten. De kipsate in hetzelfde bakje was lauw warm

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

voldoende en lekker eten

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn online bestellen en betalen, altijd op tijd klaar, goede service en heerlijk eten.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerrrrrrlik

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was goed alleen het ount van ophalen moet echt verbeterd worden iedereen staat voor de deur en vele stonden binnen . Jammer maar ik kom het zo niet meer ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed alleen afhalen van online bestellingen kan beter klanten die niet online bestellen zitten binnen en mensen die online besteld hebben staan buiten te wachten terwijl hun bestelling binnen klaar staat en koud word !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten tegen een aantrekkelijke prijs.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer lekker,zoals altijd

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was smaakvol, goede temperatuur en snelle behandeling

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed maar kunnen zich beter aan de coronaregels houden en mensen die online hebben besteld niet onnodig buiten laten wachten terwijl er binnen klanten staan te wachten die aan de balie besteld hebben en het eten van de mensen die online besteld hebben binnen koud staat te worden omdat deze gewoon binnen blijven hangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom goed en super

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld.voldoende afstand .bestell8ng op tijd klaar

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren met ons gezin diverse gerechten gehaald en iedereen heeft er van genoten. Alles lekker ver vers en goed bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, geweldige service en zoals iedere keer weer top! gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Op tijd klaar,warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, alleen jammer dat ze de kroepoek vergeten waren! Toch erg lekker gegeten! ๐Ÿ”

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is het eten lekker. In verband met Corona-situatie online besteld, op gewenst tijdstip klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed en beste chinees van Helmond

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tomaten soep was deze keer perfect lekker! Soms is die te zoet en andere keer heeft die geen smaak. Maar die hem gisteren heeft gemaakt was precies goed hoor! ;)

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het een makkelijke en overzichtelijke bestelsite. Superhandig dat je de tijd van ophalen kan aangeven. 1 minpuntje vind ik dat je transactiekosten moet betalen voor Ideal terwijl dit alles veel makkelijker maakt, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, betalen op afgesproken tijd ophalen superservice !!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, heerlijk. Voor herhaling vatbaar

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk goede service

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon goed.Buitengewoon

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heyteten smaakte heerlijk. De babi pangang had nog iets krokanter gemogen. Je betaald niets te veel hier. 5 sterren verdiend!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker. De rijst hat wel wat zout gemogen maar al het andere was top kwaliteit.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk altijd goed bij jullie

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de website ging makkelijk. Exact op het afgesproken tijdstip was het klaar en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de loempia niet goed verpakt waren, waren erg afgekoeld toen ik thuis kwam. Normaal zijn ze goed ingepakt in een vetvrij papier nu in een frietzak

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

weer lekker en een goede prijs

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit van de bestelde maaltijd. Keurig op de afgesproken tijd klaar en COVID proof aangeboden.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

gewonn lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het heerlijk....wel fijn dat online bestellen en betalen, staat mooi op tijd klaar, hoef niet te wachten...lekker makkelijk

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was lekker en goede servise

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het maandmenu was weer heerlijk. Top restaurant met top kwaliteit. Zeker aan te raden.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekende kwaliteit en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Alleen jammer om een loempia in een plastic zak te laten doen. De korst was zacht. En dat is toch minder lekker. Ik betaal graag meer voor een papieren zak. Verder goede kwaliteit aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alhoewel de kwaliteit en vriendelijkheid er altijd al is ben ik zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling van uw zaak. De eerste keer dat ik dit online gedaan heb, vind ik dit erg prettig. Idd zoals gezegd, met online bestellen hoef je niet buiten te wachten, je kunt het meteen meenemen op de tijd dat je krijgt in de mail, nadat je de bestelling gedaan hebt. Chapeau!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk,zoals altijd

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet lekker alleen de soep waren Oke. Echt weg gegooid geld helaas

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed...

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt heerlijk. Klaar op de afgesproken tijd.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De juiste tijd . Voldoende en lekker eten

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op de aangegeven tijd netjes klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne site, makkelijk snel en overzichtelijk. En het eten is zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect op tijd en zeer goede kwaliteit eten, zoals we gewend zijn

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

krijgt veel eten voor je geld, is optijd klaar en smaakt goed ook nog.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima, ruime porties, vers en goed warm.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk is eerlijk. Het bestellen is zeer prettig via de webwinkel, heel vooruitstrevend en mijn verwachting was daardoor groot. Het eten daarin tegen is me wel wat tegengevallen. De ko lo yuk, melig, het vlees in de balletjes hard en weinig smaak. Ook het vlees van de babi pangang, erg hard en niet zo veel smaak. Alles was wel netjes ingepakt, het was op tijd klaar en goed op temperatuur.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Met internet besteld, ging prima, niet hoeven wachten. Foe yong hai was erg flauw verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes op de afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd de bestelling klaar ,en ook nog eens heeeeeeeel lekker

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker en netjes volgens tijd klaar

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit was prima, de hoeveelheid ook; goed verpakt en prima op tijd aan het loket geleverd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

1 loempia met garnalen was heel muf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, klaar op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke site, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alles was lekker, alleen de kip kerrie wat te sterk van smaak en te dikke saus. Verder heerlijke maaltijd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijden

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook nu gied geregeld ivm corona! Complimenten Eten is altijd goed en vers

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd gereed en ouderwets lekker

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en op de tijd die geven is het ook klaar ๐Ÿ‘

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is prima bevallen, zoals altijd!! Wij hebben weer heerlijk gegeten! Super service, bedankt weer! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor nette prijs

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier vrij regelmatig sinds 1977 !! Dat kan niet iedereen zeggen. Dus logisch dat ik altijd tevreden ben.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet lekker, we zijn Chinees van Stiphout gewend, veel keer beter, hier smaakte alles hetzelfde en waterig. Rijst was naar mijn idee ook niet vers. Heel jammer omdat het voor ons de eerste keer was.Moet ook eerlijk zeggen dat we allebei 2 dagen buikpijn hadden. Eten had een rare bijsmaak.Sorry maar dit is mijn oordeel over onze eten afgelopen zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk en snel klaar. Porties zijn lekker ruim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en mooi op tijd klaar op aangegeven tijd !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker en snel klaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellingen en afhaalservice is precies zo gegaan als aangegeven, super makkelijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer goede service en heerlijk gegeten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer was prima heerlijk gegeten vers en heerlijk warm kom zeker terug

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geholpen via de telefoon. Geen varkensvlees toegevoegd zoals gevraagd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk,zoals altijd. en komen er al 12jaar...

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was klaar op de afgesproken tijd en de maaltijd smaakte prima.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

jullie zijn de beste Chinees restaurant van Helmond ga zo door

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan genoeg

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed ook de prijs is gunstig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

goed , compleet , op tijd en volledig volgens de corona(RVIM ) regels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk goed spul wat je ook besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ‘Œerg goed!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk gegeten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede lekkere bami.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed als altijd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, heerlijk gegeten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes geregeld .goed warm en precies op tijd.zeker voor herhaling vatbaar

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen opmerkingen. Zoals altijd weer goed en lekker gegeten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed maar dat je extra geld voor transactiekosten moet betalen vind ik raar.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker en goed,en voldoende. altijd vriendelijk.