Beoordelingen van Soon Lee Helmond

Recente recensies van Soon Lee Helmond

5 sterren na 242 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en die miniporties zijn superhandig omdat mijn man wat anders wil dan ik en op deze manier is dat mogelijk. Ook fijn dat we online kunnen bestellen. Prima service

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle en correcte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle en correcte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere loempia's en heel vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en heel erg lekker en mooie bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd: lekkere babi pangang.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk lekkere babi pangang en bami!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De heerlijke nasi Singapore is onze favoriet. Lekker met kerrie, garnalen en kip.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en voor 1 persoon genoeg voor 2 dagen. Snel klaar.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een online bestelling gedaan en dat werkt uitstekend. Het eten was van mindere kwaliteit dan dat wij van ze gewend zijn. Hopelijk is het de volgende keer beter.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

nou ik kom al heel lang bij jullie maar dit is nu de 2x al dat het niet heel warm is de bamie als ik thuis kom moet ik hem eerst even in de magnetron opwarmen en dat vind ik niet leuk

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een heerlijk maandmenu

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten. Vers gemaakt, helemaal supee

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op de rijpel is de chinees al een tijdje weg, daarna diverse andere geprobeerd. Soon Lee is het me nog het beste bevallen

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd klaar en goed

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Graag contact

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden het eten vrij smakeloos en waterig. Niet wat we gewend zijn. Vandaag ook allebei buikklachten. Dus helaas geen positieve recentie.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Chinese rijsttafel voor 2 personen besteld, alles was goed op smaak en warm. Hebben er heerlijk van gegeten met zijn drieën!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld. Perfect op tijd eten super.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Slecht wordt misselijk van het eten en kreeg diaree er van

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geroosterd varkensspek met bami smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en service en dat al jaren lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het allemaal weer lekker vers en op tijd klaar om af te halen.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

online besteld met een afhaaltijd 1800 maar het was pas klaar om 1830. `het buiten wachten kan maar je kan niet horen wie of wat er kaar is. Het eten was wel weer geweldig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed maar de bestelling niet, 6 uur afhalen maar wordt kwart over 6 en buiten in de kou wachten en je hoort niet of je naam wordt afgeroepen en dan staan er 10 mensen die allemaal om 6 uur afhalen hadden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker en netjes optijd klaar.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, en goed van smaak. Keurig op tijd klaar

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Het was weer smakelijk

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd , goed eten en online in deze corona tijd alles goed en duidelijk kunnen bestellen en afhalen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten stond klaar op de gewenste tijd. Lekkere gegeten!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

ik had het om kwartover5 besteld voor aftehalen ik was om 3min over 5 daar en toen stond het al klaar dus het was zo wat koud toen ik thuis kwam niet fijn

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd. Lekker en meerdan voldoende

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker,zoals altijd

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat de kroepoek er niet bij en er zat best veel vet aan de babi pangang.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, maar niet uitzonderlijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ge eten zo als altyd

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit, zeer grote porties. Persoonlijk zou ik graag combinatiegerechten zien voor 1 persoon. En ik mis babi ketjap in een combigerecht. Maar verder super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

gewoon weer lekker eten zoals altijd bij soon lee geen klachten perfect gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, lekker warm en heerlijk van smaak!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

gewoon goed

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon als van ouds weer goed gegaan

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en rekening gehouden met speciale wensen

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De cha siew was weer voortreffelijk!! Lekker mals vlees.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes, meedenkend en bellen eve als ze twijfelen aan de bestelling die je gedaan hebt....dat is net dat extra 'sterretje'

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super,voor 5 u besteld,was er iets eerder,maar om 5 uur was het klaar.Het eten was goed en de service top,zeker nu in de Coronatijd en alles verder dicht is.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden, heerlijk gegeten

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was, zoals steeds, zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

erg lekker wederom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was koud en de porties waren ook dramatisch

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten..

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, zoals altijd. Grote porties. Stond op tijd klaar. Tomatensoep was lauw, de SoonLee-soep was wel warm(heet). Toch 5 sterren want normaal gesproken is alles prima in orde, ik beveel dit restaurant aan iedereen aan.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker. De beste

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Ik vond het een beetje pittiger als normaal heerlijk

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar, klantvriendelijk, coronaproof. En het smaakt perfect. De kip iets pittiger dan normaal. De tomatensoep was wat aan de zoete waterige kant , dat was iets minder .. maar de prijs is perfect . En de hoeveelheid op en top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker bij Soon Lee

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste kwaliteit vlees en de beste bami en nasi en snelle en mooie bediening ga zo door

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zéér goede kwaliteit voor de prijs. Optijd klaar met afhalen. Besteld via website.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel lekker 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten en fijne service. Ik wens jullie fijne dagen, een gezond nieuwjaar en een gezond chinees nieuwjaar 12 februari 2021....

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

super goed en lekker

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, heerlijk gegeten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van Uw eten loopt wel heel snel terug naar niet meer te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd. HEERLIJK!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was tijdig klaar. Het gerecht was voortreffelijk bedrijf.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service op tijd klaar En lekker gegeten

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service kom er al jaren

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig op tijd, en alles zoals gewoonlijk heerlijk!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

goed , op tijd zoals altijd uitmuntend voor deze tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer lekker vers ! we hebben er van genoten !

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van Sieuw Yuk en bami. Het geroosterde spek van Soon Lee is het lekkerste dat ik ooit gegeten heb.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

One Line besteld , betaalden eentijd afgesproken ! werkt perfect en heerlijk gegeten !

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Stond al klaar na online bestelling.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Loempia was prima, maar Babi Pangang was deze keer niet goed. Nasi rijst was erg flauw, te weinig vulling/smaak. Babi Pangang had in verhouding te veel zwarte peper.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De service is prima! Kwaliteit is goed, en ook de kleine porties is een goed idee. Het enige wat me verbaasde is dat er bij de Ideal betaling zomaar uit het niets afhandelingskosten werden gerekend! Ik moest het eten toch halen, dus had ik net zo goed kunnen pinnen in de zaak!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten en nog heerlijk warm bij aankomsr thuis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt perfect zo. Ideaal om online de gerechten te kunnen zoeken en kiezen, en gelijk te bestellen. Hadden ook in het opmerkingenveld gevraagd om de saus apart te houden, dus was even afwachten of dat zou worden gedaan. Zat er netjes in een aparte beker bij!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen hier vaker en de kwaliteit is doorgaans erg goed. Vandaag een keer varkenshaas met ketjapsaus besteld. Helaas was de varkenshaas ver te zoeken. Heel veel wortels saus en grote champignons maar heel weinig vlees, bijna niks. Jammer. Meestal zijn we erg tevreden. Bestelling staat altijd op tijd klaar.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden over Soon Lee. Kom er al jaren!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service lekker en voldoende eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Eten is veel, vers en altijd op tijd klaar. Al 35 jaar mijn favoriet.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online ging super makkelijk. Eten stond prima op tijd klaar!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker,maar hadden zich vergist,varkenshaas kerrie..besteld, maar kreeg kip... das jammer

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijden voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was helaas niet zo lekker als eerdere loempia's. Er zat weinig vlees is. Het vlees dat er in zat bevatte veel bot.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een prima prijs

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten, was klaar op de tijd van afhalen

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. We hadden de Indische rijsttafel voor 2 pers. Waar je gerust met 4 personen van kunt eten, want er is in overvloed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kreeg mijn bestelling tien minuten later dan afgesproken maar het was wel weer druk dus dat nemen we op de koop toe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zoals altijd goed !

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was niet hoe het moest zijn

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kan alleen maar lof uitbrengen voor jullie allemaal. Het was weer heerlijk en goed.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De cha sieuw was weer voortreffelijk!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer als verwacht! lekker!!!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd te vrede over het eten 😋 Altijd Vriendelijke 😊 Misschien iets meer keuze uitbreiding met de bonnen misschien kan je daar wat mee doen 👍 Verder supper eten 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en kwaliteit prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

verzorgd , keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super service, snelle levering.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer goed! Alleen heb ik 35 min langer dan de afgesproken tijd moeten wachten omdat het druk was, buiten in de rij. Ik zou zeggen neem dan niet zoveel bestellingen aan voor dat tijdstip. Of kom dat op zijn minst even zeggen tegen de klanten. Zeker als je zonder jas komt, heb je een probleem als het koud is en je mag niet naar binnen om te wachten. Dus dat is een tip om daar wel aan te denken en een paraplu voor als het regent.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste afhaal Chinees in Helmond. De beste kwaliteit voor een schappelijke prijs.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn kolu juk en chin garnalen was een grote kleffebal die opgewarmd leek t was niet te eten. De kipsate in hetzelfde bakje was lauw warm

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

voldoende en lekker eten

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn online bestellen en betalen, altijd op tijd klaar, goede service en heerlijk eten.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerrrrrrlik

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was goed alleen het ount van ophalen moet echt verbeterd worden iedereen staat voor de deur en vele stonden binnen . Jammer maar ik kom het zo niet meer ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed alleen afhalen van online bestellingen kan beter klanten die niet online bestellen zitten binnen en mensen die online besteld hebben staan buiten te wachten terwijl hun bestelling binnen klaar staat en koud word !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten tegen een aantrekkelijke prijs.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer lekker,zoals altijd

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was smaakvol, goede temperatuur en snelle behandeling

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed maar kunnen zich beter aan de coronaregels houden en mensen die online hebben besteld niet onnodig buiten laten wachten terwijl er binnen klanten staan te wachten die aan de balie besteld hebben en het eten van de mensen die online besteld hebben binnen koud staat te worden omdat deze gewoon binnen blijven hangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom goed en super

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld.voldoende afstand .bestell8ng op tijd klaar

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren met ons gezin diverse gerechten gehaald en iedereen heeft er van genoten. Alles lekker ver vers en goed bereid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, geweldige service en zoals iedere keer weer top! gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Op tijd klaar,warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, alleen jammer dat ze de kroepoek vergeten waren! Toch erg lekker gegeten! 🔝

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is het eten lekker. In verband met Corona-situatie online besteld, op gewenst tijdstip klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, goed en beste chinees van Helmond

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tomaten soep was deze keer perfect lekker! Soms is die te zoet en andere keer heeft die geen smaak. Maar die hem gisteren heeft gemaakt was precies goed hoor! ;)

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het een makkelijke en overzichtelijke bestelsite. Superhandig dat je de tijd van ophalen kan aangeven. 1 minpuntje vind ik dat je transactiekosten moet betalen voor Ideal terwijl dit alles veel makkelijker maakt, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, betalen op afgesproken tijd ophalen superservice !!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, heerlijk. Voor herhaling vatbaar

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk goede service

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon goed.Buitengewoon

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heyteten smaakte heerlijk. De babi pangang had nog iets krokanter gemogen. Je betaald niets te veel hier. 5 sterren verdiend!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker. De rijst hat wel wat zout gemogen maar al het andere was top kwaliteit.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk altijd goed bij jullie

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via de website ging makkelijk. Exact op het afgesproken tijdstip was het klaar en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de loempia niet goed verpakt waren, waren erg afgekoeld toen ik thuis kwam. Normaal zijn ze goed ingepakt in een vetvrij papier nu in een frietzak

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

weer lekker en een goede prijs

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima kwaliteit van de bestelde maaltijd. Keurig op de afgesproken tijd klaar en COVID proof aangeboden.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

gewonn lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het heerlijk....wel fijn dat online bestellen en betalen, staat mooi op tijd klaar, hoef niet te wachten...lekker makkelijk

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

was lekker en goede servise

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het maandmenu was weer heerlijk. Top restaurant met top kwaliteit. Zeker aan te raden.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekende kwaliteit en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Alleen jammer om een loempia in een plastic zak te laten doen. De korst was zacht. En dat is toch minder lekker. Ik betaal graag meer voor een papieren zak. Verder goede kwaliteit aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alhoewel de kwaliteit en vriendelijkheid er altijd al is ben ik zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling van uw zaak. De eerste keer dat ik dit online gedaan heb, vind ik dit erg prettig. Idd zoals gezegd, met online bestellen hoef je niet buiten te wachten, je kunt het meteen meenemen op de tijd dat je krijgt in de mail, nadat je de bestelling gedaan hebt. Chapeau!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk,zoals altijd

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet lekker alleen de soep waren Oke. Echt weg gegooid geld helaas

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed...

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakt heerlijk. Klaar op de afgesproken tijd.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De juiste tijd . Voldoende en lekker eten

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en op de aangegeven tijd netjes klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne site, makkelijk snel en overzichtelijk. En het eten is zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect op tijd en zeer goede kwaliteit eten, zoals we gewend zijn

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

krijgt veel eten voor je geld, is optijd klaar en smaakt goed ook nog.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima, ruime porties, vers en goed warm.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerlijk is eerlijk. Het bestellen is zeer prettig via de webwinkel, heel vooruitstrevend en mijn verwachting was daardoor groot. Het eten daarin tegen is me wel wat tegengevallen. De ko lo yuk, melig, het vlees in de balletjes hard en weinig smaak. Ook het vlees van de babi pangang, erg hard en niet zo veel smaak. Alles was wel netjes ingepakt, het was op tijd klaar en goed op temperatuur.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Met internet besteld, ging prima, niet hoeven wachten. Foe yong hai was erg flauw verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond netjes op de afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd de bestelling klaar ,en ook nog eens heeeeeeeel lekker

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker en netjes volgens tijd klaar

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit was prima, de hoeveelheid ook; goed verpakt en prima op tijd aan het loket geleverd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

1 loempia met garnalen was heel muf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, klaar op de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke site, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alles was lekker, alleen de kip kerrie wat te sterk van smaak en te dikke saus. Verder heerlijke maaltijd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijden

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook nu gied geregeld ivm corona! Complimenten Eten is altijd goed en vers

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd gereed en ouderwets lekker

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en op de tijd die geven is het ook klaar 👍

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is prima bevallen, zoals altijd!! Wij hebben weer heerlijk gegeten! Super service, bedankt weer! 😊👍🏼

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor nette prijs

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier vrij regelmatig sinds 1977 !! Dat kan niet iedereen zeggen. Dus logisch dat ik altijd tevreden ben.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet lekker, we zijn Chinees van Stiphout gewend, veel keer beter, hier smaakte alles hetzelfde en waterig. Rijst was naar mijn idee ook niet vers. Heel jammer omdat het voor ons de eerste keer was.Moet ook eerlijk zeggen dat we allebei 2 dagen buikpijn hadden. Eten had een rare bijsmaak.Sorry maar dit is mijn oordeel over onze eten afgelopen zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk en snel klaar. Porties zijn lekker ruim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en mooi op tijd klaar op aangegeven tijd !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker en snel klaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellingen en afhaalservice is precies zo gegaan als aangegeven, super makkelijk

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer goede service en heerlijk gegeten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer was prima heerlijk gegeten vers en heerlijk warm kom zeker terug

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geholpen via de telefoon. Geen varkensvlees toegevoegd zoals gevraagd.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk,zoals altijd. en komen er al 12jaar...

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was klaar op de afgesproken tijd en de maaltijd smaakte prima.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

jullie zijn de beste Chinees restaurant van Helmond ga zo door

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en meer dan genoeg

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed ook de prijs is gunstig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

goed , compleet , op tijd en volledig volgens de corona(RVIM ) regels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk goed spul wat je ook besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👌erg goed!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk gegeten!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede lekkere bami.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed als altijd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, heerlijk gegeten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes geregeld .goed warm en precies op tijd.zeker voor herhaling vatbaar

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen opmerkingen. Zoals altijd weer goed en lekker gegeten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed maar dat je extra geld voor transactiekosten moet betalen vind ik raar.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker en goed,en voldoende. altijd vriendelijk.